Katse kohti uutta

Pidempään kutkuttanut loikka tuntemattomaan on ponkaistu siirryttyäni täysipäiväiseksi yrittäjäksi menneenä kesänä. Tämä blogipostaus sivuaa mennyttä ja tutkailee tulevaa.

Olen työskennellyt viinin ja ruoan parissa laaja-alaisesti 10+ vuotta. Työkokemusta on karttunut niin ravintoloista ja viinitiloilta kuin media-alalta Viinilehdestä. LinkedIn-profiilistani löytyy enemmän tietoa työkokemuksestani ja osaamisestani.

Tsekkaa LinkedIn täältä – ja laita ihmeessä kontaktipyyntöä tulemaan.

Jättäydyin toviksi sivuun työelämästä (Viinilehdestä) joulukuussa 2015. Olin hoitovapaalla kotona poikani kanssa puolitoista vuotta. Poikani hoitamisen ja kodin pyörityksen ohessa keskityin äitini kanssa omistamamme Maatalousyhtymä Naatulan asioiden hoitamiseen tolalle, jossa MTY:n toiminta olisi mahdollisimman vakaalla pohjalla ja vaatisi näin mahdollisimman vähän huomiota tulevaisuudessa.

Vaikkakin poikani, kodin ja Maatalousyhtymän päivittäinen hoitaminen vaati paljon aikaa ja energiaa, antoi tämä hoitovapaa-ajanjakso ajatustilaa itsetutkiskelun lisäksi oman yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Hoitovapaan loppupuolella, perusteellisen pohdiskelun jälkeen, tein päätöksen toiminimen perustamisesta ja täysipäiväiseksi yrittäjäksi siirtymisestä. Tämän päätöksen ja pohjatyön viitoittamaa polkua olen tallannut silmät kiiluen nyt muutaman kuukauden – ja matka jatkuu.

Palveluita viinin ja ruoan parissa

Tuotan viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Lisäksi tarjoilijan ja sommelierin keikkatyöt kuuluvat repertuaariini.

Työn alla on myös oma ruokatuotevalikoima:
raakakakkuja, tuorepuuroja, smoothieita sekä kahvi- ja kaakaojuomia.

Puuhastelen palolla ja suurella sydämellä, rakkaudesta lajiin. Asiakastilaisuuksissa tähtään aina tunnekokemuksen maksimointiin. Niin palvellessa kuin opiskellessa uskon pedakogiikan olevan parhaillaan ohjattua oivaltamista.

Katso lisää palveluista täältä

Blogissa herkutellaan ja fiilistellään

Tulen tuottamaan blogiini viinistä, ruoasta sekä näiden yhdistelmistä kiinnostuneita tyyppejä palvelevaa sisältöä. Askartelen viinisuosituksia, reseptejä, mietteitä, ravintolavinkkejä sekä kuulumisia viinin ja ruoan maailmasta. Kehityslistalla keikkuvat videosisällöt ynnä podcastit.

Haluaisin kovasti kuulla, mikä sinua kiinnostaa tällä hetkellä viinin ja ruoan maailmassa? Mistä haluaisit tietää lisää? Minkä tyylisiä reseptejä toivoisit? Laita ihmeessä kommenttia tulemaan!

Tehdäänkö yhdessä hyviä juttuja?

Olen aina avoin ideoille ja ehdotuksille. Onko sinulla mielessäsi jokin muu yhteistyökuvio tai toimeksianto viinin ja/tai ruoan parissa?

Jos vastaus on jeba, olethan yhteydessä. Kääritään hihat!

Poimi kontaktit talteen
044 555 6363
kalle@naatula.com

Löydät meikäläisen myös Facebookista ja Instagramista.

Ota some-kanavat seurantaan, niin saat tiedon päivityksistä ja uusista julkaisuista ensimmäisten joukossa.

One love,

Kalle

KUVA: SAMI PISKONEN